Walking Dinner

Genieten van culinaire gerechten in een ongedwongen setting

Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig populair bij bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bruiloften. Maar ook voor particulieren is het een unieke uitkomst. U komt bij een walking dinner op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, familieleden en vrienden. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Voor een walking dinner van 6 gerechtjes trekt u minimaal 3 uren uit en komt qua hoeveelheid overeen met een 3 gangen diner.

We maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend. We kunnen de wijnen alvast proeven en uw keuken bekijken zodat we weten wat  we zelf nog mee moet nemen. Alle gerechtjes worden gedeeltelijk ter plaatse bereid.

Bij de voorgerechten wordt brood en boter geserveerd, bij het hoofdgerecht vlaamse frieten. Invulling is aan te passen aan u wensen.

Walking diner menu

8 gangen € 60,00 / 7 gangen € 52,50 / 6 gangen € 45,00

Zalm
in nori krokant gebakken zalm met avocado en kerriemayonaise

Mabre
gekonfijte brisket met rozijnen en mango chutney 

Pompoen
Cappuccino van pompoensoep en gember

Schol
gebakken filet met parelgort en beurre blanc

Parelhoen
Rouleau van parelhoen met  duxelles en truffeljus

Kalf
krokant gebakken sukade met knol crème en jus van rode wijn

Kaas
rijpe en zachte kaas – compote – vijgenbrood

Tiramisu
mascarpone dessert met lange vingers, koffie en amaretto