Buffetten
Niets is onmogelijk.
Bij Versteegh Catering Beesd heeft u een ruime keuze in diverse buffetten. Voor elk feest en elke gelegenheid is er een passend buffet. Heeft u specifieke wensen die u niet terug vindt in onze buffetten! Geen probleem, wij maken graag een passend buffet in samenspraak met u.
Tip: Sluit af met een dessertbuffet. Dat is voor uw feest zeker de klap op de vuurpijl! Een top afsluiter van een geslaagd feest!

Bekijk hieronder onze buffetten
€ 15,00 per persoon
- Rundvlees salade opgemaakt met diverse gedroogde vleeswaren
- Ei aardappel salade met bieslook en crème fraise
- Griekse salade met olijven en feta
- Pommes Gratin (gegratineerde aardappeltjes in roomsaus)
- Nasi Goreng
- Saté met pindasaus
- Warme beenham met een zachte mosterdsaus
- Stokbrood met boter en kruidenboter en aioli
€ 19,50 per persoon
- Kip pasta salade met zongedroogde tomaten en pesto
- Zalm salade met gerookte zalm, noorse garnalen en kappertjes
- Tomaat met mozzarella pesto dressing en pijnboompitten
- Carpaccio van rund met rucola, aceto balsamico en parmezaanse kaas
- Texaanse Spareribs
- Warme Beenham met zachte mosterdsaus
- Oosterse rundvleesballetjes met zoet zure saus
- Pommes Parisien (gebakken aardappelrondjes)
- Pommes Gratin (gegratineerde aardappelen in roomsaus)
- Stokbrood en breekbrood met diverse soorten boter en aioli
€ 24,50 per persoon
- Gerookte Zalm en Gerookte Paling
- Tonijn Salade met gerookte forel
- Toscaanse pasta salade met courgettes en tomaatjes
- Rundvleessalade met parmaham, galia meloen en groene asperges
- Krokant gebakken kippendijen piri piri
- Gebakken kabeljauw op risotto en beurre blanc
- Gegrilde rundermedaillons met spitskool en bospaddenstoelen jus
- Wilde rijst met gebakken Oesterzwammen en uitjes
- Pommes Gratin
- Stokbrood en breekbrood met diverse soorten boter en aioli
€ 23,50 per persoon
- Italiaanse pasta salade met tonijn en pesto
- Tomaat met buffel mozzarella en truffeldressing
- Plateau met Italiaanse ham en worstsoorten
- Vitello tonato, dun gesneden kalfsblees met verse tonijn
- Carpaccio met rucola, aceto, spekjes en parmezaan
- Aardappel salade met zoet zure groenen
- Gebakken tongschar met risotto en kreeftenjus
- Lasagna bolognaise
- Kipfilet met tomaat, olijven en knoflook jus
- Runderstoofschotel met courgette, aubergine en paprika.
- Pommes Gratin
- Focaccia en breekbrood met diverse soorten boter en aioli
€ 27,50 per persoon
- Kreeften cocktail met bieslook, appel en limoen mayonaise
- Cole salade van witte en rode kool, appel en selderie
- Oesters fine cru met citroen en verse peper
- nacho chips met Guacomole
- Gravad Lax, gemarineerde zalm
- Charcuterie plank (gerookte en gedroogde vleeswaren)
- Gemarineerde gamba’s oosterse stijl
- Indische gehaktballetjes met zoet zure saus
- Chicken wings
- Stoofpotje van rund met bospaddestoelen
- Kaasplankje met nationale- en internationale kaassoorten
- Rauwkost plateau met uiendip
- Diverse broodsoorten met 3 verschillende boters
€ 7,50 per persoon
- Profiterol- slagroomsoesjes
- Brownies met zachte karamel
- Cheesecake
- Macarons
- crème brulleé
- Allure van tiramisu, Italiaans dessert met mascarpone, koffie en amaretto
- Longeur van bosvruchten – Bavarois van bosvruchten
- ijstaart van stracciatella
- ijstaart van perzik maracuja sorbetijs
- Verse vruchten salade
- Diverse Hollandse- en Franse Kazen (€ 3,50 extra)
bij levering van ijs moet u wel rekening houden met plek in uw vriezer
€ 18,95 p.p.
Rijk gevulde soep
- Erwten soep geserveerd met roggebrood
Warme schotels
- Boerenkool stampot
- Zuurkool stampot
- Hutspot
- Gelderse rookworst
- Verse worst
- Uitgebakken speklapjes
- Gehaktbal uit de jus
- diverse garnituur
Nagerechten
- Warme kersen met vanille ijs
- Apfelstrudel met slagroom
€ 1,95 per stuk
- Crostini met gerookte paling en limoenmayonaise
- Crostini met gerookte zalm en crème fraîche
- Amuse glaasje met geweckte tomaat met buffelmozzarella
- Crostini met tapenade en serano ham
- Focaccia met brie en gekarameliseerde walnoot
- Crostini met nieuwe haring
- Amuse glaasje met hollandse garnalen en limoensaus
- Amuse glaasje met carpaccio, rucola, aceto en parmazaan
- Tartaar van tonijn met zure room en bieslook
- Tomaat gevuld met king-crab salade
- Canape met gerookte rib-eye en mosterdsaus
- Geitenkaas met gebrande vijg en honing
- Amuse glaasje met rivierkreeftstaartjes, appel en kappertjes