Buffetten

Niets is onmogelijk.

Bij Versteegh Catering Beesd heeft u een ruime keuze in diverse buffetten. Voor elk feest en elke gelegenheid is er een passend buffet. Heeft u specifieke wensen die u niet terug vindt in onze buffetten! Geen probleem, wij maken graag een passend buffet in samenspraak met u.

Tip: Sluit af met een dessertbuffet. Dat is voor uw feest zeker de klap op de vuurpijl! Een top afsluiter van een geslaagd feest!

Bekijk hieronder onze buffetten

€ 15,00 per persoon

  • Rundvlees salade opgemaakt met diverse gedroogde vleeswaren
  • Ei aardappel salade met bieslook en crème fraise
  • Griekse salade met olijven en feta
  • Pommes Gratin (gegratineerde aardappeltjes in roomsaus)
  • Nasi Goreng
  • Saté met pindasaus
  • Warme beenham met een zachte mosterdsaus
  • Stokbrood met boter en kruidenboter en aioli

€ 19,50 per persoon

  • Kip pasta salade met zongedroogde tomaten en pesto
  • Zalm salade met gerookte zalm, noorse garnalen en kappertjes
  • Tomaat met mozzarella pesto dressing en pijnboompitten
  • Carpaccio van rund met rucola, aceto balsamico en parmezaanse kaas
  • Texaanse Spareribs
  • Warme Beenham met zachte mosterdsaus
  • Oosterse rundvleesballetjes met zoet zure saus
  • Pommes Parisien (gebakken aardappelrondjes)
  • Pommes Gratin (gegratineerde aardappelen in roomsaus)
  • Stokbrood en breekbrood met diverse soorten boter en aioli

€ 24,50 per persoon

  • Gerookte Zalm en Gerookte Paling
  • Tonijn Salade met gerookte forel
  • Toscaanse pasta salade met courgettes en tomaatjes
  • Rundvleessalade met parmaham, galia meloen en groene asperges
  • Krokant gebakken kippendijen piri piri
  • Gebakken kabeljauw op risotto en beurre blanc
  • Gegrilde rundermedaillons met spitskool en bospaddenstoelen jus
  • Wilde rijst met gebakken Oesterzwammen en uitjes
  • Pommes Gratin
  • Stokbrood en breekbrood met diverse soorten boter en aioli

€ 23,50 per persoon

  • Italiaanse pasta salade met tonijn en pesto
  • Tomaat met buffel mozzarella en truffeldressing
  • Plateau met Italiaanse ham en worstsoorten
  • Vitello tonato, dun gesneden kalfsblees met verse tonijn
  • Carpaccio met rucola, aceto, spekjes en parmezaan
  • Aardappel salade met zoet zure groenen
  • Gebakken tongschar met risotto en kreeftenjus
  • Lasagna bolognaise
  • Kipfilet met tomaat, olijven en knoflook jus
  • Runderstoofschotel met courgette, aubergine en paprika.
  • Pommes Gratin
  • Focaccia en breekbrood met diverse soorten boter en aioli

€ 27,50 per persoon

  • Kreeften cocktail met bieslook, appel en limoen mayonaise
  • Cole salade van witte en rode  kool, appel en selderie 
  • Oesters fine cru met citroen en verse peper
  • nacho chips met Guacomole
  • Gravad Lax, gemarineerde zalm
  • Charcuterie plank (gerookte en gedroogde vleeswaren)
  • Gemarineerde gamba’s oosterse stijl
  • Indische gehaktballetjes met zoet zure saus
  • Chicken  wings
  • Stoofpotje van rund met bospaddestoelen
  • Kaasplankje met nationale- en internationale kaassoorten
  • Rauwkost plateau met uiendip
  • Diverse broodsoorten met 3 verschillende boters

€ 7,50 per persoon

  • Profiterol- slagroomsoesjes
  • Brownies met zachte karamel
  • Cheesecake
  • Macarons
  • crème brulleé
  • Allure van tiramisu, Italiaans dessert met mascarpone, koffie en amaretto
  • Longeur van bosvruchten – Bavarois van bosvruchten
  • ijstaart van stracciatella
  • ijstaart van perzik maracuja sorbetijs
  • Verse vruchten salade
  • Diverse Hollandse- en Franse Kazen (€ 3,50 extra)

bij levering van ijs moet u wel rekening houden met plek in uw vriezer

€ 18,95 p.p.

Rijk gevulde soep

  • Erwten soep geserveerd met roggebrood

Warme schotels

  • Boerenkool stampot
  • Zuurkool stampot
  • Hutspot
  • Gelderse rookworst
  • Verse worst
  • Uitgebakken speklapjes
  • Gehaktbal uit de jus
  • diverse garnituur

Nagerechten

  • Warme kersen met vanille ijs
  • Apfelstrudel met slagroom

€ 1,95 per stuk

  • Crostini met gerookte paling en limoenmayonaise
  • Crostini met gerookte zalm en crème fraîche
  • Amuse glaasje met geweckte tomaat met buffelmozzarella
  • Crostini met tapenade en serano ham
  • Focaccia  met brie en gekarameliseerde walnoot
  • Crostini met nieuwe haring
  • Amuse glaasje met hollandse garnalen en limoensaus
  • Amuse glaasje met carpaccio, rucola, aceto en parmazaan
  • Tartaar van tonijn met zure room en bieslook
  • Tomaat gevuld met king-crab salade
  • Canape met gerookte rib-eye en mosterdsaus
  • Geitenkaas met gebrande vijg en honing
  • Amuse glaasje met rivierkreeftstaartjes, appel en kappertjes