‘Ja, ik wil!’

De mooiste dag van u leven moet natuurlijk een dag worden om nooit meer te vergeten. Een spetterend feest wat familie en vrienden later nog herinneren als het feest van het jaar. Of het nu is bij u in de achtertuin, tussen de fruitbomen in een boomgaard, of met je blote voeten in het zand, wij hebben voor elk soort huwelijksfeest de juiste culinaire invulling en aankleding.

Voorafgaand aan de bruiloft leren we jullie graag wat beter kennen. Wat is jullie stijl en smaak? Gaan we voor ingetogen, uitbundig of juist een combinatie? Van welk eten houden jullie? Zo zorgen wij ervoor dat jullie een droombruiloft beleven. Een dag waarover jullie je nergens druk om hoeven te maken, omdat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij nemen graag alle tijd en ruimte, zodat jullie relaxt kunnen genieten van een onvergetelijke trouwdag. Trouwen betekent keuzes maken en dat valt niet altijd mee in het enorme aanbod. Wij helpen jullie graag en maken een feest van jullie bruiloft!

Heeft u thuis niet zelf de ruimte om al u gasten te ontvangen, wij hebben enkele bijzondere locaties om u huwelijksfeest te vieren. Zowel de ceremonie, receptie, huwelijksdiner als feestavond kunnen wij voor u op deze locaties verzorgen.