Buffetten
Niets is onmogelijk.
Bij Versteegh Catering Beesd heeft u een ruime keuze in diverse buffetten. Voor elk feest en elke gelegenheid is er een passend buffet. Heeft u specifieke wensen die u niet terug vindt in onze buffetten! Geen probleem, wij maken graag een passend buffet in samenspraak met u.
Tip: Sluit af met een dessertbuffet. Dat is voor uw feest zeker de klap op de vuurpijl! Een top afsluiter van een geslaagd feest!
Bekijk hieronder onze buffetten
€ 19.50 per persoon
- Rundvleessalade met parmaham, galia meloen en gevulde eitjes
- Ei aardappel salade met bieslook en crème fraise
- Griekse salade met olijven en feta
- Pommes Gratin (gegratineerde aardappeltjes in roomsaus)
- Nasi Goreng
- Saté met pindasaus
- Warme beenham met een zachte mosterdsaus
- Stokbrood met kruidenboter en aioli
€ 22,50 per persoon
- Waldorfsalade met gekarameliseerde walnoten en mandarijn
- Bourgondische rundvleessalade met rauwe ham en cantaloupe
- Burrata met in soja gefermenteerde watermeloen
- Crostine met concasse van tomaat en aceto
- Runder carpaccio met rucola, old amsterdam en truffelmayonaise
- Gegrilde kipkluifjes, pittig gemarineerd
- Stoof van rundvlees met krieltjes en bosuitjes
- Overheerlijk beenhammetje met grove mosterd saus
- Bourgondische aardappelgratin met knoflook en paprika
- Gebakken BBQ aardappeltjes
- Diverse broodsoorten met kruidenboter en alioli
€25,00 per persoon
- Kip pasta salade met zongedroogde tomaten en pesto
- Zalm salade met gerookte zalm, Noorse garnalen en kappertjes
- Boerensalade met draadjesvlees, augurk, aardappel, doperwten
- Tomaat met mozzarella pesto dressing en pijnboompitten
- Carpaccio van rund met rucola, truffelmayonaise en parmezaanse kaas
- Texaanse Spareribs
- Warme Beenham met zachte mosterdsaus
- Oosterse rundvleesballetjes met zoet zure saus
- Gebakken gamba’s met knoflooop en sweet chili
- Pommes Parisien (gebakken aardappelrondjes)
- Pommes Gratin (gegratineerde aardappelen in roomsaus)
- Stokbrood en breekbrood met diverse soorten boter en aioli
€ 27,50 per persoon
- Tonijn Salade met gerookte forel
- Rode bietensalade met frisse appel, roseval en notendressing
- Rundvleessalade met parmaham, galia meloen en gevulde eitjes
- Carpaccio van rund met rucola, aceto balsamico en parmezaanse kaas
- Krokant gebakken kippendijen piri piri
- Gebakken scholfilet op risotto en beurre blanc
- Gegrilde varkensmedaillons met spitskool en bospaddenstoelen saus
- Zacht gegaarde kalfsucade in een romige pepersaus
- Basmati rijst met knapperige groenten
- Pommes Gratin
- Stokbrood en breekbrood met diverse soorten boter en aioli
€ 29,50 per persoon
- Italiaanse pasta salade met tonijn en pesto
- Gerookte kip salade met kerrie, ananas en bieslook
- Russische salade met augurk, appel en eieren
- Bruchetta met gerookte zalm en gerookte paling
- Vitello tonato, dun gesneden kalfsvlees met verse tonijn
- Carpaccio met rucola, aceto, spekjes en parmezaan
- Gebakken tongschar met risotto en kreeftenjus
- Gevulde tomaat met couscous, prei, courgette, kruidenkaas
- Kippendij saté met pikante satésaus
- Runderstoofschotel met courgette, aubergine en paprika.
- Pommes Gratin
- Basmati rijst met taugé en gebakken groenten
- Focaccia en breekbrood met diverse soorten boter en aioli
€ 9,50 per persoon
- Profiterol- slagroomsoesjes
- Brownies met zachte karamel
- Macarons
- crème brulleé
- Allure van tiramisu, Italiaans dessert met mascarpone, koffie en amaretto
- Straciatellie ijs van IJsbar 98
- Vers sorbetijs van IJsbar 98
- Verse vruchten salade
- Diverse Hollandse- en Franse Kazen (€ 4,50 extra)
bij levering van ijs moet u wel rekening houden met ruimte in uw vriezer
€ 25,00 p.p.
Rijk gevulde soep
-
Erwten soep geserveerd met roggebrood
Warme schotels
- Boerenkool stampot
- Zuurkool stampot
- Hutspot
- Gelderse rookworst
- Verse worst
- Warme beenham
- Gehaktbal uit de jus
- diverse garnituur
Nagerechten
- Warme kersen met vanille ijs
€ 2,25 per stuk
- Crostini met gerookte paling en limoenmayonaise
- Crostini met gerookte zalm en crème fraîche
- Crostini met tomatensalsa en mozzarella
- Brioche met brie en gekarameliseerde walnoot en peer
- Crostini met nieuwe haring
- Amuse glaasje met kreeftenstaartjes, appel en limoensaus
- Wrap met carpaccio, rucola, aceto en parmazaan
- Tartaar van tonijn met zure room en bieslook
- Tomaat gevuld met king-crab salade
- Hoorntje met geconfijte eendepate en mango
- Bruchetta met parmaham, aceto en zoet zure komkommer